„Еврошанс“ донесе страхотни печалби на много играчи

Печалби на килограм и дузина щастливи играчи – така може да бъде описана ситуацията след тегленията в пунктовете на „Евробет“ през последните няколко дни.

Играта, която излъчи ТОП попаденията е „Еврошанс“, а ключът към успешните прогнози отново беше истинският късмет.

Мирослав Коцев е участникът, който застава на символичния връх с печалбата от 12 070 лева. 46-годишният познавач от София играе с 11 числа, познава 9 от тях, и грабва петцифрена печалба.

Тодор Явашев от Лясковец е абсолютно безупречен в прогнозата си и с резултат 8 от 8 познати числа отнася 12 000 лева.

Пловдивчанинът Михаил Михайлов залага на любимите си числа и те не го подвеждат, а му носят 7 200 лева.

За Красимир Митов от Железница „битката“ се решава в последните секунди, тъй като 3 от неговите числа го държат в напрежение до края и излизат чак на последните 3 позиции в тегленето. Така Краси си осигурява съспенс и печалба от 6 000 лева в едно.

Мирослав Христов от Габрово се среща с „Еврошанс“ за първи път и най-вероятно ще помни тази среща завинаги, защото тя му носи 5 000 лева. Голямото събитие за Мирослав се случва след като той познава 9 от 10 числа при залог от 50 стотинки.

Мирослав не е единственият с печалба от 5 000 лева. Още 7 участника регистрираха този успех и завоюваха немалката сума. Това са: Михаил Вутев от Плевен, Радослав Христов от Пловдив, Бахтияр Юсеин от Кърджали, Роман Русев от Лесново, Антон Игнатов от Пловдив, Кирил Христов от Нови Искър и Красимира Камберова от Смолян.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.