„Еврошанс“ донесе нови емоции и печалби

Участниците в числовата игра „Еврошанс“ натрупаха нови печалби в личните си активи и отпразнуваха събитията с приятели в пунктовете на „Евробет“.

В „Еврошанс“ печалбата е възможна дори и играчите да не познаят всички числа. Перфектен пример за това е късметлия от Видин, който отнесе 4 740 лева. Той изиграл талон, в който маркирал 12 числа, но не успял да уцели всички, а само 10 от тях. Тe обаче се оказват напълно достатъчни, за да донесат на късметлията страхотно четирицифрено попадение.

Играч от Кърджали също познава с едно число по-малко от тези, които е отбелязал в талона си, но въпреки това печели от „Еврошанс“ - 8 от 9 числа му носят 4 000 лева.

С подобен резултат, 7 от 8 познати числа, щастливец от Левски грабва 3 000 лева. Участник от Разлог също прави успешно предвиждане, с което си осигурява трансфер от 2 600 лева.

Внушителен е списъкът от печеливши с чекове по 2 500 лева. На толкова се зарадваха късметлии от Плевен, Мадан, Карлово, София, Поморие, Копривщица, Димитровград и Бургас.

Попаденията на играчи от Ловеч и Устина им донесоха по 2 400 лева, докато техен „колега“ от Краище се разписа с попадение за 2 052 лева в „Еврошанс“.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.