„Евробет“ проведе серия от успешни кампании

„Евробет“ е водещa компания в развлекателната индустрия в България, развиваща мрежа от над 1 000 букмейкърски пункта в цялата страна. Вече 13 години компанията затвърждава позицията си на лидер в числовите игри, благодарение на бързото си и иновативно развитие.

„Евробет“ полага усилия да  удовлетвори желанията на многобройните си играчи, като се стреми да инвестира в богато портфолио от игри.

С цел повишаване качеството на обслужване на играчите в букмейкърската мрежа, „Евробет“ проведе серия от успешни кампании и обучения. Активностите преминаха при засилен интерес и висока посещаемост. В следствие на получената позитивна обратна връзка от играчи и партньори, ръководството на „Евробет“ взе решение минималният залог на талон да стане 1 лев.

Вярваме, че всеки ден оправдаваме високото доверие на почитателите на игрите на късмета! Благодарим Ви за подкрепата!

Желаем Ви много късмет с игрите на „Евробет“!


ЗА ЕВРОБЕТ

„Евробет“ ООД развива своята дейност от 2006 г., като предоставя иновативни решения и разнообразно портфолио. Компанията предлага най-популярната и любима числова игра в България – „Еврошанс”. Сред игрите на „Евробет“, лицензирани от Държавната комисия по хазарта, са „Спорт шанс”, „5 от 11”, „Лотомания” и „Покер Шанс”. От 2015 г. целият набор от продукти е достъпен и онлайн. През 2011 г. „Евробет“ стартира първата частна моментна лотария в България, а от края на 2014 г. разпространява най-новата си и динамична продуктова линия под марката „Лотария България“, която към момента включва 20 лотарийни билета. През 2016 г. „Интралот“ – втората по големина в световен мащаб компания, предлагаща уникални продукти за лотарийния и развлекателен сектор – придоби 49% от „Евробет“. Ключов момент в стратегическото партьорство е разработването на непознати у нас продукти, както по отношение на видовете игри, така и по начина на предлагането им.

Компанията е член на БАРХИ, КРИБ и НСС.