Късметлии от София, Бургас и Ботевград спечелиха по 5 000 лева от „Еврошанс“

Числовата игра „Еврошанс“ е причина за щастието на много играчи. Един от тях е Методи Велков, който изпита това чувство за втори път, след като отново грабна печалба от 5 000 лева в любимата си игра. 47-годишният софиянец работи в сферата на строителството и обича да разпуска, докато играе „Еврошанс“.

Пламен Стефанов от Ботевград също спечели 5 000 лева от числовата игра и така зарадва себе си и половинката си. Той е на 35 години и работи като охранител.

„Обикновено играя сутрин, докато пия кафе с приятели, но сега пуснах талона вечерта след работа и късмета ми се усмихна.“, споделя Пламен.

Щастливецът е играл за 50 тегления и разбира за печалбата си на следващия ден, когато проверява талона си онлайн на eurobet.bg.

Емине Карагьозова е млада дама от Бургас, която също опитва шанса си в „Еврошанс“. Тя записва попадение от 5 413 лева, след като познава 9 от 12 числа в играта.

„Баща ми играе „Еврошанс“ и покрай него започнах и аз да си пробвам късмета. Този път му показах, че съм по-голяма късметлийка от него“, шегува се Емине.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.