„Евробет“ ООД развива своята дейност от 2006 г., като предоставя иновативни решения и разнообразно портфолио. Компанията предлага най-популярната и любима числова игра в България – „Еврошанс”. Сред игрите на „Евробет“, лицензирани от Държавната комисия по хазарта, са „Спорт шанс”, „5 от 11”, „Лотомания” и „Покер Шанс”. От 2015 г. целият набор от продукти е достъпен и онлайн. През 2011 г. „Евробет“ стартира първата частна моментна лотария в България, а от края на 2014 г. разпространява най-новата си и динамична продуктова линия под марката „Лотария България“, която към момента включва 20 лотарийни билета. През 2016 г. „Интралот“ – втората по големина в световен мащаб компания, предлагаща уникални продукти за лотарийния и развлекателен сектор – придоби 49% от „Евробет“. Ключов момент в стратегическото партньорство е разработването на непознати у нас продукти, както по отношение на видовете игри, така и по начина на предлагането им.

СТОЖЕР НА КУЛТУРАТА В БЪЛГАРИЯ

„Евробет“ оказва значим принос в развитието на българската култура и духовност! Компанията винаги е заставала зад театралната общност – актьори, режисьори, сценографи, композитори, драматурзи и писатели. 
  • Награди „Аскеер“ – от 2008 г. досега „Евробет“ е основен спонсор на найпрестижните театрални награди в България. Наградите „Аскеер” са единствени по рода си – те са автентичният и самоотвержен, неказионен глас на театралното съсловие. Фондация „Аскеер“ е посветена единствено на театъра, културата и духовността, които са основните стълбове на всяка нация. За „Евробет“ е чест да инвестира в силата на културата, която е предпоставка за по-добро бъдеще.
  • Програма „Евробет талант“ – програмата възникава, за да удовлетвори социалния ангажимент на компанията към развитието на творчеството при младите таланти. 
  • Подкрепа на филмовите дейци в България – през годините „Евробет“ спонсорира изявени филмови творци за техни постижение във филмовото изкуство. Съвместна инициатива със СБФД (Съюз на българските филмови дейци). 
  • Основен спонсор на концерта на Лили Иванова – 22.11.2012 г. в зала „Арена Армеец“. 
  • Библиотеката на „Евробет“ – компанията подпомага издаването на книги, сред които са „Игри на късмета“, сборник с фейлетони, включващ отличените 30 от общо 292 творби, участвали в конкурса за фейлетон „Игри на късмета 2012“. Конкурсът се организира от „Евробет“ ООД с партньорството на издателство „Жанет 45“ и вестник „Стършел“. В колекцията на „Евробет“ изпъква и „Обича ме, не те обича“, сборник с любовни разкази на издателство „Сиела“. 

СОЦИАЛНА МИСИЯ 
 „Евробет“ подкрепя каузи и инициативи, които са от значим обществен интерес.  
 
  • Кампанията „Освети в синьо“, свързана със Световния ден за информираност за аутизма, 2 април. За четвърта поредна година „Евробет“ ще се включи в световната инициатива. На този ден в син цвят ще бъдат осветени знакови обекти, като статуята на Христос Спасителя в Бразилия, Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, Операта в Сидни, Ниагарският водопад и др. 
  • Благотворителност – ДДЛРГ „Св. Иван Рилски“, с. Разлив, община Правец; ОУ „Христо Ботев“, с. Лопян; Помощно училище „Христо Ботев“, гр. Берковица; Технически университет - София.

Букмейкърските пунктове в страната са над 1 000, което превръща компанията в една от най-динамично развиващите се в развлекателната индустрия в България. Информация можете да откриете ТУК.

Към днешна дата в игрите на „Евробет“ участниците са спечелили над 600 милиона лева!

Управители на „Евробет” ООД са Милен Стаматов и Николаос Арсенопулос.

„Евробет” ООД е член на БАРХИ, КРИБ и НСС.