Новини
В пунктовете на „Евробет“ печалбите сe срещат често
В пунктовете на „Евробет“ печалбите сe срещат често
За пет дни играчите на „Еврошанс“ се сдобиха с невероятни суми. Фаворитът в числовите игри зарадва почитателите си с много и чести печалби. Ето и късметлиите, които се увенчаха с успех в пунктовете на „Евробет“.  

Класацията повежда Цаньо Цанев от гр. Трявна, който се сдобива с 8 000 лева. Това е втората му голяма печалба от „Еврошанс“, при това от началото на годината. Преди два месеца той успява да познае правилната комбинация и записва срещу името си първите 8 000 лева.

Същата съдба споделя и щастливец от гр. София. След като по-рано през годината печели 10 000 лева, сега Росен Симеонов си гарантира и 5 000 лева.

„Работя като счетоводител и числата винаги са били част от моето ежедневие, но с „Еврошанс“ е различно. В играта не ми трябват точни сметки, а само късмет, който явно притежавам.“,  разказва Росен.


С добро попадение може да се похвали и Салиф Салиф от с. Силен, който добавя в банковата си сметка 6 000 лева.

6 000 лева отнася и майстор на предвижданията от гр. Глоджево. Кюстендилец, играл в пункта на ул. „Цар Освободител“ 230, печели 4 836 лева с познати 7 от 7 числа в „Еврошанс“.   

Три печалби по 2 500 лева се насочват към своите собственици в гр. София, гр. Дулово и с. Чавдар. С по 2 400 лева могат да се похвалят познавачи от гр. Свиленград и гр. Кърджали.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и онлайн на eurobet.bg.
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18