Успешна седмица в пунктовете на „Евробет“

Участниците в числовата игра „Еврошанс“ изпратиха седмица, изпълнена с огромна доза късмет и страхотни печалби.

Стремглаво нагоре по скалата на късмета се покатери участник от София, който позна 8 от своите 9 числа и отнесе 8 000 лева от „Еврошанс“.

След него се нарежда група от трима участници с идентичен усет към играта. Те правят предвиждания за 8 числа със залог от по 50 стотинки и късметът не закъснява.

Един от тях е Дуран Бекир от Комунига, който е стар познайник на късмета. Той записва в актива си поредна голяма печалба. След като преди месец грабна 8 000 лева, сега отнася 6 000 лева. На същата сума се радват още Нурай Мехмедов от Ардино и Вейсел Исов от Лясковец.

Обособява се още една група късметлии. Те играят със 7 числа и залог от 1 лев. Тази комбинация носи успех и 5 000 лева на трима играчи, направили своите залози в пунктове на „Евробет“ в Перник, Бургас и Мадан.

На други четирима играчи шансът се усмихва с печалби по 4 000 лева. Щастливците, които ще харчат такава страхотна сума са от Пловдив, Дупница и София, а компания им прави и участник, играл на eurobet.bg.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.