Точни прогнози в играта „Еврошанс“

Играчите в пунктовете на „Евробет“ продължават с точните прогнози!

Жител на Кърджали доказа какво е да си истински късметлия. Той привлече всички погледи към себе си, след като направи грандиозно предвиждане за 10 числа със залог от 20 стотинки и спечели 20 000 лева от играта „Еврошанс“.
Ф. Великов от Рудозем също демонстрира завидни умения в познаването на числата. Той прави опит да познае 9 случайно избрани числа, който се оказва напълно успешен и му носи 12 000 лева.
Залог от 2 лева и безпогрешна прогноза за 7 числа осигуриха печалба от 10 000 лева на С. Манчев, който е играл в пункт на „Евробет“ в Гоце Делчев.
6 от 6 познати числа в „Еврошанс“ пък бяха предвестници на добра новина в Стражица, където 6 400 лева зарадваха Т. Станчев.
Трима участници от Белоградец, Неделино и Асеновград спечелиха по 6 000 лева по абсолютно идентичен начин – 8 от 8 числа със залог от 50 стотинки.
Още трима души показаха еднакъв усет за късмет. Щастливци от Ардино, София и Момчилград познаха по 7 числа и със залог от 1 лев прибавиха към спестяванията си по 5 000 лева.
П. Николов прилага друга тактика. Той играе „Еврошанс“ с по-висок залог и по-малко числа. Участникът пробва късмета си в пункт на „Евробет“ в Бургас, където разбира за печалбата си от 5 000 лева.
Играч от Благоевград прави своя най-голям удар само с 5 числа, които му носят 4 560 лева.
Столичанин грабна точно 4 000 лева, след като закова 9 от 9 числа при залог от 10 стотинки.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.