Супер печалби за супер късметлии

В пунктовете на „Евробет“ винаги има поводи за усмивки и добро настроение, защото печалбите не спират да валят, а късметлиите в „Еврошанс“ се увеличават непрекъснато.

Класацията повежда Николай Николов от село Душанци, който „отнася“ 12 500 лева. Топ печалбата се пада в пункта на ул. „Площада“, където успява да познае 11 от 12-те маркирани числа в „Еврошанс“.

Сериозен удар прави и Димитър Узунов от град Пещера, който прибавя в сметката си 12 000 лева. По професия той е програмист и работи в град София, но се прибира в родния си град за среща със семейството. Именно там се отбива в пункта на ул. „Димитър Горов“ №21, където реализира чудесната сума.

В щастливата поредица попада и един „новобранец“. Това е Венцислав Генов от град Летница, който с първия си попълнен талон в „Еврошанс“ печели 5 000 лева. Той придружава свой приятел до пункта на „Евробет“ на ул. „Александър Стамболийски“ 1. Спонтанно решава да пусне един талон, в който маркира 7 числа. След 5 минути всички числа се появяват на монитора, а Венцислав изпитва неописуема радост. Безкрайно доволен и горд от успеха си, той споделя, че парите ще инвестира в закупуването на земеделска земя.

Правилната комбинация от 6 числа носи 8 000 лева на играч от град Варна. Сума от 3 000 лева от „Еврошанс“ отива при софиянец, а 2 000 лева пък ще харчи жител на град Правец.

Тегленията на играта „Еврошанс“ следете в букмейкърските пунктове на „Евробет“ и онлайн на eurobet.bg. Късметът от вас, парите от нас!