Студентка спечели 50 000 лева от билет „Бързи 50“ на Лотария България

Виктория Попова от град Хасково е поредната късметлийка, която попада в дългия списък на печеливши от Лотария България. Нейният щастлив билет се оказва „Бързи 50“, който ѝ носи 50 000 лева! Купува го от пункта на „Евробет“ на бул. „България“ № 15, а изненадата идва по-късно. Разкошната печалба се разкрива пред нея, когато се прибира у дома и с вълнение открива, че печели петцифрената сума.
 „Вече съм добре, но минах през толкова много емоции. Всъщност не разбираш веднага, че си спечелил – първо не вярваш, проверяваш, после проверяваш пак и накрая разбираш, че наистина си късметлия“, разказва младата дама.
Вики е на 21 години и в момента следва биотехнологии в град София. Споделя, че ще инвестира печалбата в образованието си и ще заведе цялото семейство на екскурзия.
 
Лотария България Ви желае много приятни емоции и късмет! Вече има специален „ВТОРИ ШАНС“ и за непечелившите Ви билети. Само трябва да ги регистрирате на еurobet.bg и те отново са в играта. Участвайте в жребиите за атрактивни предметни и парични печалби.