Страхотен късмет по Коледа! Хиляди спечелиха от играта „Еврошанс“

„Евробет“ повиши празничното настроение на хиляди късметлии в цялата страна. Почивните дни донесоха много радост на играчите в пунктовете, които спечелиха страхотни четири и петцифрени суми от играта „Еврошанс“.

Безпорно внимание заслужава Росен Симеонов от София, който грабна 10 000 лева от „Еврошанс“. Той залага на 7 числа, които избира напълно произволно.  Апетитната сума се пада в пункта на „Евробет“ на  ул. „Искър“ №11.

С голяма печалба може да се похвали и Смаил Юзеир от Руен, който добавя в банковата си сметка  8 000 лева. Той опитва късмета си в пункта на ул. „Първи май“ №18А, където решава да играе с 6 случайно избрани числа. Само 5 минути по-късно всички се оказват печеливши и му осигуряват страхотната сума.

В щастливата поредица попада още един софиянец, който „отнесе” 5 000 лева за Коледа. След него се нарежда жител на Белене, който печели 6 001 лева, благодарение на 8 късметлииски числа.
В класацията попада и Провадия, където са спечелени 4 000 лева, а 3 000 лева отиват във Велико Търново.

Любимата числова игра донесе много положителни емоции на петима щастливци от Камено, Ерма река, Бенковски, София и Копривщица, които вземат по 2 500 лева.

Списъкът продължава с още няколко примера за отлично представяне: жители на Велико Търново и Свиленград прибират по 2 400 лева, а с по 2 000 лева се сдобиха майстори на залаганията от Девин и Дупница.

С „Еврошанс“ на всеки 5 минути имате шанса да спечелите 1 МИЛИОН ЛЕВА!