Стартира кампанията „Нов сезон, нови печалби“ на „Евробет“

Само в букмейкърските пунктове и на eurobet.bg

С късмет се заредете и за новата кампания на „Евробет“ се пригответе! Здраво мартеничките вържете и за числата помислете. Готови ли сте за супер изненади? Даваме старт на кампанията „Нов сезон, нови печалби“, която ще се проведе от 02.03.2018 г. до 15.03.2018 г.

Условието за участие е просто: с талон за поне 5 лева в числовите игри „Еврошанс“, „5 от 11“, „Спорт шанс“, „Лотомания“ и „Покер шанс“ може да спечелите на момента от 1 до 100 лева.

И още! С всеки 5 лева залог на един талон участвате и в жребий за 11 страхотни печалби – 1 от 10 000 лева и 10 по 500 лева.

Важно: Имате право да се включите с неограничен брой талони и всеки от тях Ви дава шанса да попаднете сред печелившите! Тегленето е на 16.03.2018 г., а победителите ще бъдат обявени на eurobet.bg.


ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! „Евробет“ желае успех и късмет на всички свои играчи!

Допълнителните печалби ще се изплащат, когато участникът представи оригинална промо квитанция. Сумите от  500 лева могат да бъдат получени във всеки букмейкърски пункт. Играчът, спечелил 10 000 лева, трябва да посети Централния офис на „Евробет“ или офис на регионален представител, след което сумата ще бъде изплатена по банков път. Приносителите на печеливши квитанции следва да потърсят печалбите си не по-късно от 14 календарни дни, считано от датата, в която са определени.

Пълните условия на кампанията можете да намерите ТУК.