Силни емоции и страхотни печалби на eurobet.bg

Няколко големи късметлии се разписаха онлайн на сайта eurobet.bg и си спечелиха страхотни суми благодарение на „Еврошанс“.

Топ попадение регистрира М. Стоилов. Той спечели 5 000 лева от „Еврошанс“ с помощта на 7 числа. Талонът, с който участва в играта е за 5 тегления, а късметът му се усмихва в последното пето теглене, в което му излизат всички 7 числа.

Друг онлайн потребител, В. Сафиев, също отбелязва впечатляващ резултат, след като прибавя към сметката си печалбата от 4 000 лева. Ключът към този успех се оказва залогът от 10 стотинки на 9 числа. Той пробва шанса си в 10 поредни тегления, но късметът го връхлита още във второто и автоматично се отразява в баланса на профила му в еurobet.bg.

Друг участник, Г. Златкова, също не пропуска да се подреди сред победителите в играта. Тя отнася сумата от 3 200 лева, които си печели с познаването на 8 от 9 числа.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.