Щастливец от Златоград спечели 38 000 лева от „ПЪТЯТ НА МЕЧТИТЕ“

Най-грандиозното шоу на българския ефир, в което всеки печели, зарадва с големи печалби още шестима късметлии.
 
Поредният щастливец, достигнал до играта „Пътят на мечтите“, е Сергей Профиров. 
 
Първоначално той пробва късмета си във вълнуващата играта „Вегас“ и спечели сумата от 14 500 лева, които заложи, за да играе във финалната игра. Късметът не му изневери и този път и той печели уникалната сума от 38 000 лева, които раздели с публиката в сектора си.

Серго достига до студиото на „Лотария България“ с билет „Кръстословица“. За себе си разказва, че е на 43 години, родом е от град Златоград, но живее в град София. Той радостно сподели, че едно от нещата, които ще направи със спечелената сума, е да помогне на свой добър приятел.
 
Други трима играчи премериха сили в „Лотария България“ на 17 септември. Пенсионерът Петър Петрешков от град Враца игра в новата вълнуваща игра „Златото на инките“ и спечели 10 500 лева, които раздели със съотборниците си. „Чувството от играта е невероятно. Доволен съм от печалбата, с която ще си купя нов автомобил“.
 
Мартина Дойнова от град София игра „Астро“, а Ангелина Джизурска – „Кеш“. И двете не си тръгнаха с празни ръце, а с утешителните 500 лева.
 
С „BINGO МИЛИОНИ“, „BINGO МИЛИОНИ 4 в 1“, „СПЕЧЕЛИ НОВ АВТОМОБИЛ“, „МИЛИОН ПОДАРЪЦИ“, „24 КАРАТА“, „VEGAS”, “КРЪСТОСЛОВИЦА“, „СУПЕР КЕШ“ и „ЗЛАТОТО НА ИНКИТЕ“ и ти може да си един от щастливите късметлии участвали в грандиозното шоу “Лотария България” по bTV. Ако имате символ bTV в полето „ТВ ЖРЕБИЙ“, регистрирайте кода от билета ТУК или на тел.: 0700 20 260.