Печалба от 12 000 лева и много вълнуващи моменти с „Еврошанс“

Късметът разписа супер попадение в Благоевград, където донесе 12 000 лева на Радослав Занков.

Печалбата се падна в пункт на „Евробет“, а играта, която щастливецът никога няма да забрави е „Еврошанс“. Или още по-точно казано – любимият „Еврошанс“ – играта която вълнува хиляди играчи в цялата страна.

Радослав Занков печели тези 12 000 лева с малко помощ от баща си. В деня на печалбата двамата излизат по мъжки и решават да разпуснат в пункта на „Евробет“, където опитват късмета си с 8 числа в „Еврошанс“. Бащата помага с избора на числата, а синът плаща залога, след което всичко се нарежда по най-благоприятния начин за тях. Всички маркирани 8 числа излизат в следващото тегленето, а двамата мъже печелят невероятната сума от 12 000 лева.

„Беше много емоционален ден. Всичко се случи като на шега и още не мога да повярвам. Гледах талона и сверявах числата отново и отново, едно по едно и въпреки това все още ми е като сън.“ – споделя Радослав с огромно вълнение.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.