Отново големи печалби от играта „Еврошанс“

Изминалите три дни бяха изключително доходоносни за играчите на „Евробет“, които си спечелиха удивителни печалби от играта „Еврошанс“.

Щастливата поредица започва с перничанин, играл в пункта на „Евробет“ на ул. „Тева“ № 109, който печели 8 002 лева. С разкошна сума може да се похвали и познавач от Крумовград, който ще харчи 5 000 лева. 9 късметлийски числа зарадваха с 3 000 лева участник от Струмяни, а 2 500 лева отиват при щастливец от Борован, отново благодарение на „Еврошанс“.

Неделният ден се оказва успешен за жител на Севлиево, който „отнесе“ сериозната сума от 10 014 лева. Страхотното изпълнение е реализирано в пункта на ул. „Опълченска“ 61. Специално внимание заслужава и софиянец, посетил пункта в ж.к. „Стрелбище“ на ул. „Дедеагач“. Майсторска игра с комбинации му осигурява 6 736 лева.

Добрите новини продължават и в понеделник! Първият работен ден носи радост на участник от Трявна, който се сдоби с 8 000 лева. До него се нарежда шуменец, който увеличи бюджета си с 5 005 лева. Щафетата се поема от русенец, който прибавя в банковата си сметка 4 022 лева. В класацията попада и Рудозем, където са спечелени 3 200 лева.

„Евробет“ дава възможност на своите фенове за още по-лесен и достъпен начин за онлайн залози в играта „Еврошанс“ на eurobet.bg. Тегленията са на всеки 5 минути, а максималната печалба е 1 МИЛИОН ЛЕВА!