ЕВРОБЕТ пуска "Залози върху случайни събития"

Днес, 21.09.2012 г., стартира новата игра на ЕВРОБЕТ – „Залози върху случайни събития”. С нея българската аудитория ще има възможност да се забавлява, като предвижда изхода на разнообразни по вид и тематика събития.

„Щастливи сме, че можем да предложим на българския пазар една много популярна форма за забавление. Нашите играчи ще имат възможността да предсказват изхода от различни случайни събития, а тръпката да познаеш кой ще бъде победител в дадено телевизионно риалити например, е наистина неописуема.
Стартираме с един популярен телевизионен проект, а именно VIP BROTHER. Играчите ни ще могат да предвиждат изхода на конкретни събития, свързани с това предаване. В последствие възможностите за игра ще се множат, защото случайността е част от живота ни. Можем да я открием буквално навсякъде около нас – шоубизнес, политика, икономика и др.” – заяви управителят на Евробет Олга Тодорова.

И тази игра, както останалите предлагани от компанията Евробет, ще може да се играе в над 750 пункта в цялата страна.
Информация за събитията, на които могат да се правят залози, както и коефициентите, ще може да откриете на www.random.eurobet.bg.

Желаем много приятни емоции и късмет на всички онези, които ще се забавляват с предвиждане на изхода от различни случайни събития.