Една година по 1 000 лв. на месец спечелиха двама готвачи от София

Броени дни преди настъпването на новата година двама приятели си подсигуриха редовен месечен приход от 1 000 лв. за цялата 2012г.

Само три седмици след старта на най-новата игра на ЕВРОБЕТ – ИЗТРИЙ И СПЕЧЕЛИ, падна една от доста атрактивните печалби.

Инж. Петков и г-н Личев са редовни участници в игрите на Евробет. Запленени от скреч картите, те всеки ден предизвиквали късмета си. На съдбовния за тях 28-ми декември, единият намира в маршрутката 0.10 лв., а другия си носи в портфейла паричката от Коледната питка. Двамата се срещат в пункта в Студентски град и купуват 6 скреч карти. След това отиват на работа. В заведението, в което работят започват да изтриват картите. Още втората, изтрита с късметлийската паричка от Коледната питка, се оказва печеливша.

Щастливците са съответно на 27 и 25 години. И двамата не са семейни и са приятели и колеги от доста време. Запитани какво смятат да направят с парите от печалбата, те отговарят: „Първо ще се почерпим, после ще се погрижим за подаръци на семействата си и не на последно място на всички близки ще купим скреч карти, за да бъде и тяхната Нова година, изпълнена с приятни изненади и много късмет”.

В играта „Щастливи години” още 2 печалби от по 1 000 лв. на месец за срок от 10 години очакват своите притежатели, както и 3 печалби от по 1 000 лв. на месец за срок от 1 година. В „Коктейл на Късмета” могат да бъдат спечелени суми до 10 000 лв., а в „Астро” печалбите са до 20 000 лв.