Новини
150 000 седмично са печелившите от ЕВРОШАНС!
image1

Две години след старта над 150 000 седмично са печелившите от играта ЕВРОШАНС. Това заяви управителят на лото играта в България Олга Тодорова. В четвъртък ЕВРОШАНС отбеляза своя втори рожден ден на стилно и много забавно парти в „Sky Plaza” в НДК.
Числата, които носят най-голям късмет на играчите са 1, 7, 8, 11 и 77, а сезонът, в който се играе най-много е зимата, допълни още Тодорова. Коледа пък е празникът, който провокира най-много играчи да опитат късмета си. Средният залог, с който се играе е 1,80 лв., а за последните три месеца най-големият залог е на стойност 2000 лв., като с него е регистрирана печалба от 5000 лв. Съотношението на мъже и жени в играта е 60:40, като почитателките на ЕВРОШАНС непрекъснато се увеличават. Най-много късметлии живеят в гр. Свищов, обясниха още организаторите. Най-голям брой играчи, съотнесени към броя население има във Велинград, Кърджали, Поморие, Горна Оряховица.
От тази година играта се ангажира и с обществена кауза, допълни Тодорова. ЕВРОШАНС е първата бизнес организация, която подкрепя най-престижния конкурс за роман на годината, организиран от фондация ВИК. В бъдеще най-динамично развиващата се игра ЕВРОШАНС ще се ангажира и с други проекти, обеща Тодорова.
На тържеството бе връчен плакет на 500-ният букмейкърски пункт в мрежата на ЕВРОШАНС, а за всички гости бяха подготвени много изненади.

  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18