Новини
Чек за 100 002.80 лв. от ЕВРОШАНС зарадва велинградчанин
image1

Първият ден на есента се оказа един от най-късметлийските дни в живота на щастливец от Велинград, който спечели 100 002.80 лв. от лото играта ЕВРОШАНС. Любителят на игрите на късмета, както всеки ден, попълнил талон с 11 числа и го пуснал за 20 поредни тегления с общ залог 4 лв.

„Имах работа и реших да се прибирам, но нещо ме накара да проверя фиша в интернет. Oще не бяха минали всички тегления. Видях, че в едното съм познал всичките 11 числа. Запомнил съм и номера – беше 391-во теглене. Като на майтап обръщам талона, за да видя коефициентите - за познати 11 при отбелязани 11 числа коефициентът е 500 000. Направо се разтреперих, не мога място да си намеря, не ми се вярва” разказва развълнуван късметлията.

На въпроса как смята да използва парите от печалбата, той казва: „Имам добро семейство. Работя, здрав съм и това за мен е най-важното. Пари се печелят, а аз няма да си позволя да се променя заради печалбата. Първото, което ми идва на ум, е да помогна на семейството и близките си. Който има борчове да може да ги върне, а за себе си не искам много - нови мебели за вкъщи и това е. Още утре отново отивам на работа и животът продължава.”

След тази печалба и Велинград ще бъде отбелязан на Географската карта на късмета на ЕВРОШАНС. По традиция там се маркират онези населени места, където е спечелена сума над 40 000 лв. от игрите на късмета, организирани от ЕВРОБЕТ. Чекът, който късметлията получи заедно с парите от печалбата си, ще украси най-късметлийското място във Велинград, букмейкърския пункт на ул. „Хан Аспарух” бл. 2.

През изминалата седмица в игрите на ЕВРОБЕТ бяха спечелени             1 134 492 лева.

  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18