Новини
Нови златни възможности с „Лотария България”
Нови златни възможности с „Лотария България” от 3 септември по bTV
Нови златни възможности с „Лотария България” от 3 септември по bTV

Башар Рахал отвежда участници и зрители в света на инките 

 
Нова 3D реалност, съчетана с уникална спираща дъха игра за зрители и участници, са подготвили продуцентите на „Лотария България” за новия сезон на шоуто по bTV. Предаването, което съчетава в себе си състезателни и забавни елементи, ще започне на 3 септември, събота, точно в 18.00 часа. Тогава водещият Башар Рахал ще посрещне в студиото си най-нетърпеливите гости, които ще имат възможността и първи да опитат късмета си в най-новата телевизионна игра, която ще ги отведе при „Златото на инките”. 
 
Благодарение на революционната 3D визуализация на игрите в „Лотария България” участници и зрители ще влязат директно в пирамидите на инките, състоящи се от 5 нива. Под краката на участника, на видео стената с размер 70 квадрата, ще пари яркото слънце на древния народ. На 10 от лъчите има полета, зад които се крие някаква сума. Предизвикателството пред участника е да постави всяка отворена от него сума на едно от нивата в пирамидата, подреждайки ги във възходящ ред – най-голямата сума трябва да стои на върха.  Всяка сума, която участникът успее да постави правилно на пирамидата, се добавя към временния му резултат, а ако успее да постави правилно сумите на всичките 5 нива, печели 50 000 лв.
 
„Златото на инките“ ще се нареди до познатите и любими игри „Астро”, „Кеш“ и „Vegas”, които ще отведат един късметлия до финала с „Пътят на мечтите”. Всяка една от тези четири игри може да донесе на участника страхотната сума от 50 000 лeвa, а в последната пета игра победителят може да грабне невероятните 2 000 000 лева. 
 
Телевизионната лотария на България, ситуирана в най-големия студиен декор у нас, с размер над 700 квадрата, е готова да посрещне новия сезон и да предложи на зрителите уникален спектакъл, който ще ги накара да следят събитията със затаен дъх от първата до последната минута. 
 
Лотарийни билети „BINGO МИЛИОНИ“, „BINGO МИЛИОНИ 4 в 1“, „СПЕЧЕЛИ НОВ АВТОМОБИЛ“, „МИЛИОН ПОДАРЪЦИ“, „24 КАРАТА“, „VEGAS”, “КРЪСТОСЛОВИЦА“, „СУПЕР КЕШ“ и „ЗЛАТОТО НА ИНКИТЕ“, водят в студиото на щедрото шоу. Ако имате символ bTV в полето „ТВ ЖРЕБИЙ“, регистрирайте кода от билета. 
  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18