Новата година започна със супер печалби за играчите на „Евробет“

Първите четири дни от Новата 2018-та година оставиха дълбок отпечатък на хиляди късметлии в цялата страна, които си спечелиха забележителни суми от играта „Еврошанс“ на „Евробет“.

Печалбите започват да валят още на 1-ви януари, когато щастливец от село Черноочене увеличава бюджета си с 4 005 лева. Погледите са вперени и в град Плевен, където са спечелени 2 838 лева.

Доходоносната поредица продължава и на 2-ри януари с Борис Стоев от град София. В този ден той е на гости при приятели в град Кюстендил, където решава да се отбие в пункта на „Евробет“ на ул. „Бузлуджа“. Той пуска талон за 1 теглене в „Еврошанс“, което се оказва повече от достатъчно, защото му носи сумата от 9 000 лева.

Следващият, понесен от вихрушката на печалбите, е Дениз Мандиков от град Глоджево, който прибавя в банковата си сметка 6 000 лева.
 
6 000 лева ощастливиха и играч от град Елин Пелин, а 5 004 лева зарадваха щастливец от село Бял извор. В едно от тегленията, в които е изпробвал късмета си, участникът уцелва и 7-те маркирани числа.

Ден след това, на 3-ти януари, хасковлия познава 10 от 10 числа, които му носят подарък под формата на 10 003 лева! Топ печалбата отива при Мюрен Мехмед, който реализира сериозната сума в пункта на „Евробет“ на бул. „България“ № 15-17.
 
Изненадите продължават и на 4-ти януари, когато русенец грабна 2 500 лева, а двама софиянци могат да се похвалят с по 1 500 лева от „Еврошанс“.

С „Еврошанс“ на всеки 5 минути имате шанса да спечелите 1 МИЛИОН ЛЕВА! УСПЕХ!