Късметлия от с. Ковачица спечели 6 500 лева от „Лотомания“

Историите на късмета продължават с разказа на поредния голям късметлия, спечелил от игрите на „Евробет“.

Този път действието се развива в Северозападна България, а главният герой е късметлия от с. Ковачица, който спечели 6 500 лева от „Лотомания“.

54-годишният мъж, опитал съвсем случайно късмета си в щедрата игра. Той бил в пункта на „Евробет“, за да пусне своя талон в друга любима числова игра – „Еврошанс“, но точно когато решил да си тръгне, навън завалял проливен дъжд. Късметлията нямал друг избор освен да изчака. Вместо да се ядосва, той решил да използва тази неочаквана пауза, като изиграе един талон в „Лотомания“. В него отбелязал 8 рождени дати на членове от семейството, но не избрал звезда, а маркирал всичките четири. Шансът обаче бил на негова страна и щастливецът познал всички 8 числа и намерил своята късметлийска звезда.

„Беше шеметен ден, а аз имах шеметен късмет и дълго ще разказвам за случилото се. Беше изумително!“ – разказва големия печеливш.

Тегленията на играта „Лотомания“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.