Късмет за участници в играта „Еврошанс“

Късметът в пунктовете на „Евробет“ работи на пълни обороти и много участници грабнаха страхотни печалби от любимата си игра „Еврошанс“.

Сейхан Вейсел бе на гребена на вълната, след като спечели 6 000 лева. Късметлията от Добрич е перфектен в своята прогноза за 8 числа и това му носи четирицифрената печалба. Тя идва при него благодарение на играта „Еврошанс“ и направен залог от 50 стотинки.

Мартин Хубавенов от Бенковски отнесе 5 000 лева. На същото попадение се радва и С. Мустафа от Момчилград. 5 000 лева паднаха и в пункт на „Евробет“ в столицата, а притежателят на тази сума е Йосиф Лонгочев.

С резултат 8 от 9 познати числа в „Еврошанс“ и залог от 1 лев късметлия от Глоджево записа в актива си попадение, което му донесе 4 000 лева.

6 числа се оказаха напълно достатъчни, за да зарадват със сумата от 3 200 лева играч от Чорбаджийско.

Точно с 3 000 лева може да се похвали щастливец от Кърджали, а петима участници в играта „Еврошанс“ заредиха сметките си с по 2 500 лева. Късметлийските обекти, донесли успех, са в Дупница, София, Пловдив, Велико Търново и Момина клисура.

В Перник и Видин пък празнуват печалби от 2 400 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.