Новини
Купища печалби в „Евробет“!
1
Това лято дните са дъждовни, но няма никакво значение, защото с тегленията в пунктовете на „Евробет“ греят лицата на всички печеливши.

Играта „Еврошанс“ отново повдига настроението на играчите, като ги ощастливи с разкошни суми.

Благовест Борисов печели 8 000 лева, докато е на почивка в Ахелой. На Мария Стефанова от Горна Оряховица обаче въобще не и се налага да ходи надалеч, за да се сдобие със същата сума. Тя прибавя към банковата си сметка 8 000 лева, докато отпива от сутрешното си кафе и следи тегленията на „Еврошанс“.

По 6 000 лева отнасят Христо Урумов от Благоевград и Любомир Станилов от Лозен.
Стефан Маринов от Кирково записва срещу името си 5 000 лева, които си осигурява със залога от 1 лев. На 5 000 лева се радва и Васил Вълков от Правец, както и късметлия от Кюлевча.

Разкошни петцифрени печалби от по 4 000 лева отпътуваха за Галата, Кърджали, Левски, Благоевград и Бенковски, където ги чакат гордите им притежатели.

Почти колкото тях ще харчи и майстор на предвижданията от Глоджево. Отличникът познава 5 от 5 числа, и по този начин печели 3 800 лева. По идентичен начин играе и жител на Комунига. Той също преброява 3 800 лева.

Две печалби по 3 600 лева паднаха в Русе и София, две по 3 200 лева в Кърджали и Панагюрище и още две по 3 000 лева в Перник и Борино.     

7 от 7 числа със залог от 50 стотинки – това е печелившата стратегия, която са избрали играчи от Варна, Бургас и София. Те регистрират попадения от по 2 500 лева.
8 познати числа в играта носят по 2 400 лева на любители на „Еврошанс“ от Шумен и Димитровград.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет" и онлайн на eurobet.bg.
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18