Играта „Лотомания“ зарадва с 5 000 лева учител от Твърдица

Костадин Димитров от Твърдица спечели 5 000 лева от числовата игра „Лотомания“. 26-годишният учител по български език е любител на забавлението и числата, а съвсем отскоро и доказан късметлия.

Костадин посещава пункта на „Евробет“ в Твърдица и прави прогноза за 8 числа и 1 звезда в „Лотомания“, на които залага 5 лева. Щастливецът не успява да отгатне правилната звезда, но пък е безапелационно точен в познаването на всичките 8 числа, което е достатъчно, за да спечели чек за 5 000 лева.

„Стана съвсем случайно, дори не следях числата на екрана. Чак при проверката на талона, видях четирицифрено число и се изненадах наистина приятно. Всички ме поздравиха и казаха, че заслужавам тази печалба“, споделя радостният Костадин.

Той не крие, че е суеверен и си има ритуал за късмет - винаги целува талона преди да го предаде на букмейкъра, защото е убеден, че това му носи късмет.

Тегленията на играта „Лотомания“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.