Играта „Еврошанс“ привлича много късмет в пунктовете на „Евробет“

Еврошанс“ и късметът отново пресичат пътищата си в пунктовете на „Евробет“. Запознайте се с поредната серия от щастливци, играли и спечелили страхотни суми от любимата числова игра „Еврошанс“.  

Али Мюмюн от Кърджали е в точния момент на точното място за своята среща с късмета, която му носи 8 000 лева. Печалбата идва след като той познава 9 числа, на които залага 20 стотинки. Съвсем наблизо, в с. Комунига, негов събрат по късмет се оказва Дурак Бекир, който празнува същата сума – 8 000 лева.

Щастието не пропуска Антон Юлиянов от село Александрово, който също печели 8000 лева от Еврошанс.

Залогът от 1 лев и 60 стотинки на Андрей Костадинов от Свищов превръща неговите 8 познати числа в 6 400 лева.

Бисер Илиев от с. Дрангово пуска талона си с предвиждане за 8 числа в „Еврошанс“ и след като ги познава, грабва 6 000 лева. Идентична игра на Акчай Мемед от Хасково захранва банковата му сметката с 6 000 лева.

Играч от Мадан влиза в списъка на късметлиите със своята печалба от 5 000 лева. Точно толкова пише и на чека на Димитър Господинов от Благоевград, който той получи от „Еврошанс“. Със своята брилянтна игра Седат Ибрам от Златоград също стигна до печалба от 5 000 лева.

След като улучва 7 от 7 числа играч от Плевен прибавя към спестяванията си точно 4 836 лева от „Еврошанс“. С по 4 000 лева се сдобиха участници от София, Подкова, Севлиево и Кърджали, а по 3 600 лева печелят играчи от Ловеч, София и Луковит.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.