Георги Байдов: Скутерът от „ЕВРОБЕТ клуб“ е страхотен!

Георги Байдов от пазарджишкото село Виноградец вече се радва чисто нов скутер. Късметлията бе изтеглен на 04.08.2017г., измежду всички лоялни играчи, обменили 20 бонус точки за участие в месечен жребий за допълнителни предметни печалби. 40-годишният Георги, който е международен шофьор, сподели, че притежава карта „ЕРВОБЕТ клуб“ от старта на програмата за лоялност. Щастливецът обменя активно бонус точки, а Еврошанс е любимата му игра.

„Кой е очаквал, че скутерът ще се падне точно на мен. Много се изненадах! Благодаря на „Евробет“ за страхотната придобивка. Продължавайте да радвате хората и успех на всички играчи!“, каза големият победител. 

Още един СКУТЕР, два LED ТЕЛЕВИЗОРА и три 4G ТАБЛЕТА очакват своите нови собстеници. Не забравяйте, че срещу 20 бонус точки през юли и август участвате в специален месечен жребий за горещи летни предложения. Следващият шанс за спечелване на атрактивните печалби е на 01.09.2017г.  

Представяйте Вашата карта всеки път, когато правите залог, за да трупате повече бонус точки в нея. Обменяйте натрупаните точки за някоя от следните оферти:

 
Точки Freebet
10 точки Участие в жребий за допълнителна печалба от 1000 лв.
20 точки Участие жребий за допълнителни месечни печалби – 1 СКУТЕР, 2 ТЕЛЕВИЗОРА, 3 ТАБЛЕТА НОВО
40 точки 1 лв.
75 точки 2 лв.
150 точки 5 лв.
590 точки 20 лв.


Нека късметът бъде с Вас! Повече информация за активностите ТУК.