Новини
Евробет в подкрепа на кампания за 2 април - Световен ден за информираност за аутизма
1
Заповядайте на Благотворителен концерт пред НДК

За трета поредна година на 2 април (неделя) Евробет се включва в световната инициатива за информираност за аутизма „Освети в синьо“. На открита сцена пред НДК в 19.00 ч. ще се състои концерт, кулминацията на който ще бъде осветяването на НДК в синьо като част от световната кампания Autisum Speaks – Light It Up Blue (Освети в синьо). Тази година кампанията е с мотото „Детската усмивка е над всичко!”.
Зад инициативата седи екипът на Сдружение „Аутизъм днес“, Фондация „Стъпка за невидимите деца на България" и Сдружение „Тацитус“. Събитието се организира за шеста поредна година и е под патронажа на президента Румен Радев и на кмета на град София Йорданка Фандъкова. Г-жа Фандъкова е един от Посланиците на добра воля, сред които още са – Огнян Златев - ръководител на представителството на ЕК в България, Ираван Хира - Председател на Българския Форум на бизнес лидерите. 
Водещи на събитието по традиция ще са Георги Мамалев, Део, Стефан Щерев, а тази година се включат и красивата Ева Кикерезова и Ники Стойнев. На сцената ще излязат любими наши изпълнители - Любо Киров, Pavell & Venci Venc’, DARA, Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Дидо от Д2, Коцето Калки и Мартина Табакова, група „Медикус”,  вокална група „Бон Бон“, Поли Генова, група „LaTiDa” и Богдан Томов.

Концертът се организира с подкрепата на Столична Община, НДК, Евробет.
  • Facebook
  • Twitter
  • Epay
  • Easypay
  • Bank Transfer
  • Credit card
© 2006-2017 Евробет ООД.
Всички права запазени.
18