ОБЩИ ПРАВИЛА за участие в програмата за лоялност „ЕВРОБЕТ Клуб“


1. Натрупване на точки


 
Бонус точки по 2 в „ЕВРОБЕТ Клуб“ за периода на кампанията „Месец на печалбите”

2. Актуални оферти


ПРОМО КАМПАНИЯ „Месец на печалбите”.

 


От 07:00 часа на 01.12.2019 до 03:00 часа на 01.01.2020г. ще се проведе кампанията „Месец на печалбите”.

Всеки ден в периода на кампанията от 07:00 часа до 03:00 часа, всички участници в игрите организирани в наземната мрежа (букмейкърските пунктове), които притежават карта „Евробет клуб“, при залог на стойност поне 5.00 лв. получават  двойно повече точки  от участието си в игрите „ЕВРОШАНС”, „СПОРТ ШАНС“, „ЛОТОМАНИЯ“, „5 OT 11“ и „ПОКЕР ШАНС“.
В периода на кампанията „Месец на печалбите”, всички оферти за Free bet  са на  - 50%, съгласно таблицата.


**FREE BET е допълнителна парична печалба по дословие, която може да се използва след обмяна на бонус точки, както е указано в таблицата по-горе за игрите организирани от „ЕВРОБЕТ“ - „ЛОТОШАНС“ и нейните разновидности "Евробет", "5 от 11",  "Лотомания", "Покер Шанс" и "Спорт Шанс".

Защита на личните данни

Подробна информация за целите и основанието на обработването на личните данни от "ЕВРОБЕТ" ООД; категориите получатели на лични данни; срока за съхранение на личните данни; правата на субектите във връзка с обработването на личните им данни  от "ЕВРОБЕТ" ООД, както и информация за начина, по който те могат да бъдат упражнени; данни за контакт с длъжностното лице по защита на данните в "ЕВРОБЕТ" ООД и всяка друга изискуема нормативна информация се съдържа в раздел "Лични данни" на сайта на дружеството с електронен адрес: www.eurobet.bg
ОБЩИ ПРАВИЛА за участие в програмата за лоялност „ЕВРОБЕТ Клуб“ 222 Kb свали