Какво е „Mystery Jackpot"?

Какво е Mystery Jackpot oт „Евробет“?


Mystery Jackpot са 3 атрактивни и постоянно нарастващи джакпота – GOLD, SILVER и
BRONZE.
Шанс да спечелите Mystery Jackpot  имате всеки ден, с всеки талон.
Участието НЕ Е обвързано с допълнителен залог.

Как да играете за Mystery Jackpot?


Може да участвате с всеки талон за игрите ЕВРОШАНС, ЛОТОМАНИЯ, ПОКЕР ШАНС, 5 от 11 и СПОРТ ШАНС
За BRONZE участват всички талони, независимо от стойността на залога.
За SILVER участват всички талони със залог от 2.00 лв. или по-голям.
За GOLD участват всички талони със залог от 5.00 лв. или по-голям.
Къде да проследите Mystery Jackpot?


Натрупването на трите джакпота и актуалният им размер може да следите на живо на мониторите в букмейкърските пунктовете, както и на сайта на Евробет – www.eurobet.bg.

Как разбирате, че сте спечелили?

Информацията, че сте спечелили Mystery Jackpot, както и  размерът на печалбата, се отпечатват на Вашата квитанция за потвърждение на залог, като печалбата се добавя към тази от талона Ви. Залози материализиращи право на печалба от Mystery Jackpot не могат да се анулират.

Кога и как ще получите своята печалба?


Изплащането става след приключване на Вашите тегления, по реда на т. 8 от Общите правила на игрите на Евробет.


 

Какво е „Бонус нов играч"?

Как мога да получа „БОНУС НОВ ИГРАЧ“?

Бонусът се заявява от Ваша страна при активиране на онлайн залозите във Вашия профил.

Неговата стойност се захранва еднократно по сметката Ви, заедно със сумата на
първия Ви депозит.

Каква е стойността на „БОНУС НОВ ИГРАЧ“?

Стойността на бонуса е в размер, равен на стойността на първия Ви депозит. Максималният размер на бонуса е 100 лeвa.

Как да използвам „БОНУС НОВ ИГРАЧ“?

Необходимо условиe е да валидирате залози на стойност не по-малка от трикратния размер на предоставения бонус в игрите „ЕВРОШАНС“ или „ЛОТОМАНИЯ“.
​​​​​​
Бонуса може да използвате за залози във всички игри, организирани от "ЕВРОБЕТ" онлайн на www.eurobet.bg, но по условията за превъртане, описани по-горе, ще се зачитат само онлайн залози в игрите "ЕВРОШАНС" и "ЛОТОМАНИЯ".

При наличие на Бонус първо се приспада стойността на Вашия депозит, след което залозите автоматично започват да се валидират със суми от наличния бонус.

Как мога да тегля средства от сметката си?

Ще можете да теглите средства от сметката си, след като изпълните условията за превъртане на бонуса.

Кой може да получи „БОНУС НОВ ИГРАЧ“?

Бонуса може да получи всеки нов онлайн играч, който активира онлайн залозите в своя профил на www.eurobet.bg след 06.12.2019 г.
 

Какво е „Еврошанс"?

„Еврошанс" е вълнуваща и забавна числова игра. Това е най-богатaта на възможности лото игра. Тя е достъпна - защото се играе лесно. Бърза - защото тегленията се извършват на всеки 5 минути. Атрактивна - защото участниците сами могат да предвидят печалбата си. Играта е развлекателна и може да бъде част от Вашето свободно време.

„Еврошанс" е игра, при която се залага върху една или повече комбинации от числа.
Максималната печалба от един талон е 1 000 000 лв.

Залозите се правят върху талони. С начина на игра и възможностите, които Ви предоставя „Еврошанс", може да се запознаете тук

Стойността на печалбата се определя, като залогът се умножи по предварително зададен коефициент. Вие предварително знаете каква може да бъде Вашата печалба в зависимост от комбинацията, която избирате.

Какво е „Лотомания"?

„Лотомания" е играта на смелите и вярващите в късмета хора. Тя е интересна и лесна и дава шанс на всеки 5 минути да спечелиш до 100 000 лв.
Участва се с предвиждане на 8 числа + 1 звезда, които се маркират в талона. Теглят се 8 от общо 20 числа и 1 звезда от 4. Печалбите са предварително определени. Печели всеки участник, познал минимум 4 числа и 1 звезда.
„Лотомания" дава възможност да се участва едновременно с две предвиждания с различен залог в едно теглене. Това е динамична игра с чести тегления, фиксирани печалби и ясни и прости правила за участие.

Какво е „5 от 11"

„5 от 11" е числова игра, в която тегленията са на всеки 5 минути, всеки ден. Игра с бързи темпове и атрактивни коефициенти. 

„5 от 11" се играе с талони, върху които са отбелязани числата от 1 до 11.  Във всеки талон има пет игри, а играчът може да избира как да познава числата – в точен ред, в произволен ред, „Супер игра“, сбор от изтеглените числа, и брой четни и нечетни от 5-те изтеглени числа.

С начина на игра и възможностите, които Ви предоставя „5 от 11", може да се запознаете тук. 

Какво е „Спорт шанс“

„Спорт шанс“ е виртуален футбол, предлагащ голямо разнообразие от прогнози. Всяка среща е удивителна възможност, в която играча успява да се наслади на зрелищна игра изпълнена с много адреналин и силни емоции.

Отборите се срещат на всеки 5 минути, продължителността на мача е 60 секунди.
Максималният брой голове, които могат да бъдат отбелязани в една среща са 4.

Със „Спорт шанс“ излизаш на терена за нова доза адреналин и с шанс за печалба от 1 000 000 лева!
 

Какво е „Покер Шанс"?

Как се играе?
Играта се основава на правилата и популярността на играта с карти Тексаски покер. Избирате ръката, която ще спечели разиграването на масата според Вас.

Залага се на това коя ръка ще спечели разиграването. 
Разиграването е на 3 маси със съответно 4, 6, и 8 участници. Ръката (от 2 карти) на всеки участник се вижда и, в зависимост от силата ѝ към момента, се определят  коефициенти. За всяко разиграване има три етапа на залагане:
-    след раздаването на ръцете;
-    след отварянето на първите 3 общи карти /“флоп“/;
-    след отварянето на четвъртата обща карта /“търн“/. 
Отварянето на последната обща карта /“ривър“/, определя печелившата ръка в разиграването и определя печелившите залози във всичките 3 етапа.

Колко струва?
Сами решавате. Има фиксирани залози от 1 лв., 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв., които можете да увеличите с конкретни множители.  С колкото по-голям залог се включите в играта, толкова по-голяма може да бъде Вашата печалба.
Колко можете да спечелите? Можете да спечелите различни по размер печалби, в зависимост от начина на игра и сумата на залога.

На колко време са разиграванията на „Покер Шанс"?
На всеки 5 мин.

Какво представляват скреч картите на „Лотария България"?

Обновената серия от скреч карти на компанията вече е в продажба. Скреч картите „Лотария България" може да разгледате тук . Картите предлагат атрактивни печалби и подаряват приятни емоции.

Очаквайте и нови попълнения в семейството на „Лотария България"!

Как да проверите дали печелите?

Печалбата от игрите на Евробет може да проверите във всеки букмейкърски пункт в страната, независимо къде сте направили своя залог. Тегленията на числовите игри се извършват в реално време, а печелившите числа може да узнаете веднага след тегленето, за което е потвърден Вашият залог. За целта може да използвате ТВ-мониторите в букмейкърските пунктове и на сайта на играта. Също така може да предадете на букмейкъра квитанцията за потвърждението на залог, който прави проверка на терминала и Ви уведомява дали имате печалба и в какъв размер е тя. Размерът на печалбата се изписва и на клиентския дисплей на терминала.

За скреч картите на ЛОТАРИЯ БЪЛГАРИЯ лесно може да разберете дали печелите. На гърба на всяка от скреч-картите може да прочетете условията, при които картата е печеливша.

Какво трябва да знаете преди да играете?

Единственото условие, ако искате даучаствате в игрите на Евробет, е да сте на възраст над 18 години. Ако обичате да предизвиквате късмета си, трябва просто да изберете своята игра, да заплатите стойността на Вашия залог и да стискате палци късметът да Ви се усмихне!