Билет „Кръстословица“ зарадва с 20 000 лева пенсионерка от Пловдив

Цветана Златанова от Пловдив спечели 20 000 лева, след като реши една кръстословица. Тя обаче не е от обикновените – става въпрос за билет „Кръстословица“ на Лотария България. Щастливата случка се разиграва в пункта на „Евробет“ на улица „Хаджи Димитър“ № 55, където Цветана отива на кафе с приятел. Спонтанно решава да опита късмета си с някой от билетите на Лотария България. Погледът ѝ се спира на „Кръстословица“ и от цялото тесте грабва първия.

Следва игра на думи, докато в един момент се обърква. Знае, че има печалба, но не и нейната стойност. От вълнение не може да преброи познатите думи и дава билета за проверка в пункта. Букмейкърът потвърждава разкошната сума от 20 000 лева, а пловдивчанката най-сетне се усмихва и се обажда на дъщеря си, за да ѝ съобщи добрата новина. Щастието е неописуемо, защото печалбата идва в много подходящ момент за семейството ѝ.

Вече има специален „ВТОРИ ШАНС“ и за непечелившите Ви билети, който Ви дава страхотната възможност да участвате в жребии за атрактивни предметни и парични печалби. Регистрирайте се за участие на eurobet.bg. Научете повече ТУК.

Успех на всички с билетите на Лотария България!