20 000 лева от „Еврошанс“ за юрист от Сърница

С 20 000 лева за начало – така започва 2019-та година за 29-годишния Александър Пилев. 6, 17, 32, 33, 57, 58, 63, 65 – това не е сложен математически код, а комбинацията на късмета за щастливеца от Сърница, защото точно тези 8 числа му носят страхотната печалба от 20 000 лева в любимата числова игра „Еврошанс“.

Късметът връхлита Алекс ненадейно, докато пие следобедното си кафе в пункта на „Евробет“ и очаква поредното теглене на „Еврошанс“. Той внимателно следи числата на екрана и усеща как еуфорията му нараства с всяко изтеглено число, защото все повече съвпадат с тези в талона му. Когато тегленето приключва, Алекс вече знае, че има голяма печалба, но е толкова развълнуван, че не е в състояние сам да пресметне каква е тя. Секунди по-късно букмейкърът потвърждава печалбата и разкрива сумата – 20 000 лева.

„Не бях на себе си от щастие, емоцията беше толкова силна, че трябваше веднага да споделя с някого. Затова се обадих първо на баща ми, който се развълнува повече и от мен, когато чу сумата от 20 000 лева.“, разказва Алекс.

29-годишния Алекс е юрист по образование, но помага и в семейния бизнес, където смята да инвестира част от печалбата.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и онлайн на eurobet.bg.